Çubukta Patates :)

14 Mart 2010 Pazar


Yine her zaman olduğu gibi bütün kuzenlerin toplandığı bir günde gecenin bir saatinde karnımız acıkmış ve hem değişik birşeyler olsun hem de biraz eğlenelim diye kendimizi sokağa atmıştık..


Eskişehir'in o hareketli cıvıl cıvıl sokaklarında gezerken birden  patates kızartmasını ilginç bir şekilde sunuma hazırlayan bir ufak büfe çıktı karşımıza..Anladığım kadarıyla kapta mısırlar gibi bayilikleri olan bir sistemdi ama ben ilk kez gördüm..



 Patatesi bir çubuğa geçirip daha sonra makine yardımıyla sarmal şekilde ve kızgın yağda kızartıyorlar, kızartma işleminden sonra çeşitli baharatlarla tatlandırdığı patatesler güzel bir atıştırmalık şeklinde midemiz için hazır bekliyor :)

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhabalar, her yaz Eskisehire izine geldigimizde bende mutlaka yerim. En son, luna parktaydi :) Bizimde kolayca yapabilicegimiz bir aperitif:) Fikir lazimdi! Bu ara siten çok cici, izlemeye aldim seni, basarinin devamini diliyorum.. Mutlu yillar

Yorum Gönder

Parmaklarımızı yesek :)) Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino